Menu

Nippon Zasshi op Atsusacon

Dit weekend zijn ook wij van Nippon Zasshi van de partij op de vijfde editie van Atsusacon. Je kan ons komen bezoeken aan onze stand, meedoen met ‘Attack of the Oni’ of je foto laten nemen bij onze photobooth.

Met als nieuwe locatie het ICC van Gent blijft Atsusacon wel trouw aan zijn succesformule: het weekend zal gevuld zijn met zowel de Japanse traditionele cultuur als popcultuur. Zo zijn er naar goede gewoonte demonstraties van aziatische gevechtssporten en zullen er ook games aanwezig zijn, gaande van Aziatische bordspelen tot Dance Dance Revolution. En ook cosplayers zullen op de conventie aan hun trekken komen.

Wij van Nippon Zasshi organiseren ook weer naar goede traditie ‘Attack of the Oni’, ofwel de Japanse variant van ‘De Weerwolven van Wakkerdam’. Het is vooral een spel van mensenkennis, verstopperij en strategie. Wil je graag eens de rol van oni (weerwolf), geisha of hito (burger) op je nemen: je kan meedoen  op zaterdag vanaf half tien ’s avonds en op zondag vanaf drie uur in de namiddag in de Baekelandzaal 3.

We hebben ook een primeur op Atsusacon 2015: onze allereerste photobooth. Wil jij de cosplay waar je zo hard aan hebt gewerkt vereeuwigen op foto of wil je gewoon een foto met je vrienden, dan kan je onze photobooth komen bezoeken en je foto laten nemen. Dat doen we gratis en met veel plezier en achteraf kan je je foto op deze website bewonderen.

Naast onze photobooth hebben we uiteraard ook onze stand waar je je kan inschrijven voor ‘Attack of the Oni’, meer informatie over ons en onze website kan bekomen of gewoon een praatje met ons kan komen slaan. Je vindt onze stand en photobooth in de Pedro de Gantezaal, als je binnenkomt helemaal rechts in de hoek.

Je vind meer informatie over de conventie op de website van Atsusacon.

 

 

Rutger Gaumann

Rutger is gefascineerd door talen, vreemde culturen en internationale politiek. Hij is geboeid door Japan in al zijn vormen: geschiedenis, anime, manga, gekke uitvindingen en actualiteit.

Rutger Gaumann

Rutger is gefascineerd door talen, vreemde culturen en internationale politiek. Hij is geboeid door Japan in al zijn vormen: geschiedenis, anime, manga, gekke uitvindingen en actualiteit.

No comments

Geef een reactie